Gratis verzending vanaf €100,-

Zoeksuggesties

   Droomlijstjes

   Mijn Account

   Zoeken

   Winkelmandje

   Taarttoppers

   De taarttoppers krijgen een voedselveilige coating die het hout omhult, waardoor er geen contact is tussen hout en voeding.

   Al onze toppers worden beschermd door een voedselveilig laagje. We voorzien alle (gepersonaliseerde) taart- en cupcaketoppers van een ‘safety seal’. De taarttoppers krijgen als het ware een coating die het hout omhult. Hierdoor is er geen rechtstreeks contact tussen het hout en de voeding.

   Brunetti-Productions-7044

   Voedselveilig

   De taarttopper wordt gelaserd uit 4 mm berkenhout. Na het licht opschuren is de topper klaar om geseald te worden.

   Safety seal

   Het product dat zorgt voor de bescherming moet eerst worden opgewarmd, waarbij het dan vloeibaar wordt. Daarna kan het deel van de topper, dat in de cake/taart gaat, in het ‘safety seal’ gedipt worden.

   Hierna geven we het product een 10 minuutjes te tijd om zich te hechten. Je kan de beschermlaag vergelijken met een soort kaarsvet dat zich rond het hout bindt. Hierdoor blijft het hout gescheiden van het voedsel.

   Brunetti-Productions-7064
   Brunetti-Productions-7070

   Gerelateerde onderwerpen

   Borduurkleuren

   Al onze artikelen worden geborduurd met hoogwaardige borduurgaren van het merk Madeira. We hebben een ruim en zorgvuldig uitgekozen assortiment aan kleuren beschikbaar.

   Verder lezen

   Borduren

   Wij specialiseren ons in machinaal borduren. Doet de machine dan al het werk? Het tegendeel is immers waar.

   Verder lezen

   Laseren en graveren

   Met een CO2 laser zijn de mogelijkheden oneindig. Door het graveren en lasersnijden kunnen allerlei materialen worden bewerkt.

   Verder lezen