Gratis verzending vanaf €100,-
Neem contact op

STUUR EEN E-MAIL

Wij bieden een persoonlijke service waarbij ik graag al jullie vragen beantwoord en naar jullie wensen luister. U bent ook welkom op afspraak, om een bestelling af te halen, uw keuze te maken of gewoon raad te vragen.

sara-van-dun

Little Steps

Beulk 61
2275 Wechelderzande
België

Vragen?

Veelgestelde Vragen

We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk uw bestelling te maken en te versturen. Gemiddeld bedraagt de levertijd 5 werkdagen. Heeft je bestelling haast? Neem dan contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden.

We houden u via mail op de hoogte van de status. Kijk zeker ook in uw ongewenste e-mails als u niet ontvangt.

 

De verzendkosten binnen België zijn €6. Uw bestelling ophalen is ook mogelijk op afspraak (2275 Wechelderzande).Voor Nederland bedraagt de verzending €8,5. Er is voor België en Nederland gratis verzending vanaf €100.

Alle artikelen worden gepersonaliseerd waardoor retourneren of ruilen niet mogelijk is. Ging er toch iets mis? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Zo kunnen we ongetwijfeld een gepaste oplossing vinden.

Mail meteen naar info@little-steps.be met de eventuele aanpassing die u wil maken. Indien de bestelling nog niet gemaakt is, is wijzigen in de meeste gevallen mogelijk.  

 

Dat is in sommige gevallen mogelijk. We bekijken samen over welke artikelen het gaat. Neem hiervoor contact met ons op. 

Bijna alle artikelen worden zo snel mogelijk weer aangevuld. Gelieve rekening te houden met de huidige covid situatie, waardoor leveranciers vaak producten niet op voorraad hebben. U kan hiervoor contact opnemen.