Gratis verzending vanaf €100,-
Met een CO2 laser zijn de mogelijkheden oneindig. Door het graveren en lasersnijden kunnen allerlei materialen worden bewerkt.

Een scherpe laserstraal kan door heel wat materialen laseren. Ook graveren in materialen zoals hout en plexi is mogelijk. De laserstraal raakt het oppervlak en verhit dit zo sterk dat het smelt of verdampt. Wanneer de straal door het materiaal heen raakt, begint het eigenlijke snijproces.

little-steps-laseren-2

Design of ontwerp

Net zoals bij het borduren, is ook bij graveren en laseren de computer onmisbaar. Alle ontwerpen worden gemaakt op de computer en doorgestuurd naar de laser. De grootte en alle bijkomende instellingen worden in deze stap bepaald. Ook kan hier worden gekozen of er gesneden of gegraveerd moet worden.

Machine aan het werk

Nu is het de beurt aan de laser. Het gekozen item zoals bijvoorbeeld een houten plaat of een al afgewerkt product zoals een opbergkist, wordt in de laser geplaatst op het daarvoor aangepaste bed. Het gevraagde ontwerp wordt op de machine getoond, waarna hij van start kan gaan.

little-steps-laseren-4
little-steps-laseren-5
little-steps-laseren-8
little-steps-laseren-9

Afwerking

Heel wat materialen worden ‘ruw’ aangeleverd en hebben nog een kleine schuur- of behandelbeurt nodig. Om splinters te voorkomen, zorgen wij dat alles mooi is opgeschuurd en dus ook veilig is.

Bevestiging

Daarnaast wordt o.a. alle muurdecoratie zoals bijvoorbeeld de houten namen voorzien van dubbelzijdige tape. Zo kan je na het ontvangen snel en makkelijk je decoratie aan de muur bevestigen.

little-steps-laseren-10
little-steps-laseren-11

Gerelateerde onderwerpen

Borduurkleuren

Al onze artikelen worden geborduurd met hoogwaardige borduurgaren van het merk Madeira. We hebben een ruim en zorgvuldig uitgekozen assortiment aan kleuren beschikbaar.

Verder lezen

Borduren

Wij specialiseren ons in machinaal borduren. Doet de machine dan al het werk? Het tegendeel is immers waar.

Verder lezen

Taarttoppers

De taarttoppers krijgen een voedselveilige coating die het hout omhult, waardoor er geen contact is tussen hout en voeding.

Verder lezen