Cadeau & Verzending

Bestel je een gepersonaliseerd dekentje voor je kindje? Geef je een uniek cadeau? Of vraag je aan je vriendin of zij meter wil zijn? 
Wij verpakken en versturen alles met de nodige zorg en liefde.

Brunetti-Productions-5893rechthoek

Verpakken

Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in een mooi cadeaupapier met een liefdevolle attentie.

Daarnaast worden bestellingen boven €35 verpakt in een luxueuze cadeautas. Ook cadeau doosjes zijn mogelijk mits een kleine meerprijs. We maken van elk doosje een feest! Kan jij nog wachten?

Verzending

Wij streven uiteraard naar een zo snel mogelijke verzending. Gemiddeld is de levertijd 5 werkdagen. Tijdens drukke periodes kan de levertijd iets afwijken. Een spoedbestelling is mogelijk in overleg.

Hou er rekening mee dat alles met liefde gemaakt wordt en we tijd nodig hebben om alles te personaliseren zoals jij het wenst.

Brunetti-Productions-5935vierkant
Brunetti-Productions-7107vierkant

Cadeaubon

Vind je onze spulletjes helemaal geweldig? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau maar weet je de naam nog niet? Of laat je de ontvanger liever zelf iets samenstellen?

Kies dan voor onze cadeaubon! Onze cadeaubon is prachtig verpakt met de nodige liefde en uitstraling, dit in een luxe doosje. 

Gerelateerde onderwerpen

Borduren

Wij specialiseren ons in machinaal borduren. Doet de machine dan al het werk? Het tegendeel is immers waar.

Verder lezen

Laseren en graveren

Met een CO2 laser zijn de mogelijkheden oneindig. Door het graveren en lasersnijden kunnen allerlei materialen worden bewerkt.

Verder lezen

Taarttoppers

De taarttoppers krijgen een voedselveilige coating die het hout omhult, waardoor er geen contact is tussen hout en voeding.

Verder lezen