Gratis verzending vanaf €100,-

Zoeksuggesties

   Droomlijstjes

   Mijn Account

   Zoeken

   Winkelmandje

   Cadeau & Verzending

   Bestel je een gepersonaliseerd dekentje voor je kindje? Geef je een uniek cadeau? Of vraag je aan je vriendin of zij meter wil zijn? 
   Wij verpakken en versturen alles met de nodige zorg en liefde.

   Little Steps

   Verpakken

   Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt in een mooi cadeaupapier met een liefdevolle attentie.

   Daarnaast krijg je bij bestellingen boven €50 een luxueuze Little Steps cadeautasje. Minder dan €50 maar toch graag een cadeautasje? U kan deze ook bestellen bij het afrekenen voor een kleine meerprijs van €2,5. We maken hoe dan ook, van elk doosje een feest! Kan jij nog wachten?

   Verzending

   Wij streven uiteraard naar een zo snel mogelijke verzending. Gemiddeld is de levertijd 5 werkdagen. Tijdens drukke periodes kan de levertijd iets afwijken. Een spoedbestelling is mogelijk in overleg.

   Ophalen is enkel op afspraak. Neem dus eerst contact op nadat je een mailtje kreeg dat je bestelling klaar is. Dan spreken we samen een momentje af en sta je zeker niet voor een gesloten deur.

   Hou er rekening mee dat alles met liefde gemaakt wordt en we tijd nodig hebben om alles te personaliseren zoals jij het wenst.

   Wit Cadeaudoosje met lint
   snelle verzending little steps

   Cadeaubon

   Vind je onze spulletjes helemaal geweldig? Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau maar weet je de naam nog niet? Of laat je de ontvanger liever zelf iets samenstellen?

   Kies dan voor onze cadeaubon! Onze cadeaubon is prachtig verpakt met de nodige liefde en uitstraling, dit in een luxe doosje. 

   Gerelateerde onderwerpen

   Borduurkleuren

   Al onze artikelen worden geborduurd met hoogwaardige borduurgaren van het merk Madeira. We hebben een ruim en zorgvuldig uitgekozen assortiment aan kleuren beschikbaar.

   Verder lezen

   Borduren

   Wij specialiseren ons in machinaal borduren. Doet de machine dan al het werk? Het tegendeel is immers waar.

   Verder lezen

   Laseren en graveren

   Met een CO2 laser zijn de mogelijkheden oneindig. Door het graveren en lasersnijden kunnen allerlei materialen worden bewerkt.

   Verder lezen