Gratis verzending vanaf €100,-

 Borduurgaren

Al onze artikelen worden geborduurd met hoogwaardige borduurgaren van het merk Madeira. We hebben een ruim en zorgvuldig uitgekozen assortiment aan kleuren beschikbaar. Regelmatig krijgen we de vraag wat het verschil is tussen bepaalde kleuren. Zo lijken bijvoorbeeld wit, beige, champagne en parelmoer best veel op elkaar. Hier leg ik graag het verschil uit en toon ik met foto’s hoe onze borduurgaren er uit zien.  Zo krijg je het beste beeld van hoe jouw geborduurd artikel er uit zal zien. Kan je moeilijk kiezen? Dan heb je steeds de mogelijkheid om ‘verras me maar’ aan te duiden. Wij kiezen dan graag de mooiste kleur voor jou!

 

Een impressie

We tonen je graag enkele foto’s van de borduurkleuren die wij aanbieden. Wil je weten wat de verschillen zijn? Scrol dan nog iets omlaag.

Het verschil?

De meest linkse bobijn is Parelmoer, dit heeft in werkelijkheid een roze schijn. Daarnaast zie je Champagne. Een populaire kleur en ook leesbaar op wit. De derde bobijn is Beige. Dit is iets geler en feller dan Champagne en niet leesbaar op wit. (Dit wordt meestal genomen voor de sporttassen gezien de handvaten deze kleur hebben.) Wit is zoals we het allemaal kennen.

Zilver, brons en goud

Naast de bovenstaande kleuren hebben we ook drie ‘metalic’ kleuren. Deze kleuren hebben een subtiele glitter/schijn in de garen.